טיפול בורמוקס בתולעים בבת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/04/2018 | 16:20 | מאת: לילי

שלום. ביתי בת השלוש סובלת מתולעי סיכה שחוזרות בערך כל חודשיים. בחלק מהפעמים גם בני הבית האחרים נדבקים. אנחנו מטפלים בורמוקס, מנה אחת ועוד מנה אחרי 10 ימים. הטיפול עוזר, אך כאמור תוך חודשיים בממוצע הכל חוזר. השאלה היא האם טיפול בורמוקס בתדירות כזאת הינו בטוח? האם אין השפעה מצטברת? כמו כן האם יש דרכים יעילות למנוע את התופעה? אנחנו שומרים על הגיינה, גוזרים ציפורניים, ניסינו להוסיף שום וגרעיני דלעת למזון, ושום דבר לא עוזר. אודה לעזרתך

שלום, יש לתת טיפול בבת אחת לכל הבית וכן להתחיל בטיפול הומיאופתי מונע עם R56 ג'וניור כטיפול מונע.

04/04/2018 | 12:46 | מאת: לילי

תודה רבה. השאלה האם בטוח לתת ורמוקס פעם שלישית בחצי שנה.

מנהל פורום רפואת ילדים