סגירת חור באוזן ילדה קטנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/04/2018 | 13:18 | מאת: עינב

שלום רב, הילדה שלי בת 4. בגיל שנתיים עשינו לה עגילים באוזניים. העגילים היו קטנים בצורת עיגול ולא שמנו לב שהחורים לא סימטרים. כשהחלפנו עגיל לצורה אחרת אנחנו כעת שמים לב שהחור באוזן אחת הוא נמוך יותר ובצד יותר. זה יוצר מראה לא סימטרי כשמסתכלים על האוזניים עם העגילים (עגיל אחד יוצא כלפי מטה מהאוזן והשני לא).אני חוששת שיפריע לבת שלי כשתגדל ולכן אני שואלת פה: 1. האם אחרי שנתיים שיש חורים אפשר לסגור אותם כדי שאוכל לקחת אותה לניקוב חדש בהמשך? 2. אם כן- איך? פשוט להוציא את העגילים? 3. כמה זמן כדאי לתת לאוזן להירפא עד שאפשר לעשות עגילים מחדש? אני חוששת שיקרה מצב בו כשיעשו לה שוב עגיל אז החור הקודם ייפתח ואז אולי יתחבר לחור החדש ויווצר חור גדול. אשמח לתשובה בהקדם..... תודה מראש

שלום, אני לא מומחה לפירסינג ובכל זאת... הוצאת העגיל למספר שבועות תביא לסגירת החור באוזן ואז יהי ניתן לעשות חדש

מנהל פורום רפואת ילדים