ריח גוף בריח של אמוניה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/03/2018 | 13:54 | מאת: אסף

בערך 4 שנים שאני מרגיש שהגוף שלי מפריש ריח לא מוכר משהוא אמוניה גלים באים והולכים אני הרזתי מאוד גם עם לא אוכל יומיים שאני מכניס משהוא בבטחן התחטונה מתחיל בחילות ליחות התכווציות שילשולים מימים ומה שמוזר שאני מתקלח מתבשם שם ספיסטיק וכשאני אני נפגש עם חברים או נוסע המונית גם אם אני יושב מאחורה קשה שלא להבין בריח מוזר שבשעת לחץ גובר בנוסף יש לי הזעת יתר כללית עזרה באבחון למה נכנסתי לדיכאון נסגרתי בעולם משל עצמי לא רוצה להיפגע נמנע מצבים חברתיים אשמח ליעוץ והכוונה גם רופאת המישפחה שלי לא מבינה אותי ותמיד מפנה אותי לפסיכיאטר ואפילו לא הלכתי אליו אני במצוקה שכל יום הפף לי ליום כמו אסיר שכלוא בחדר מפוחד מהעולם?והרבה מחשבות אובדניות כי אין כוחות וניראה שמשהוא לא הולך להשתנות וגם המצב הכלכלי שלי קרס עקב זה שהפסקתי לעבוד הפסקתי להיות פעיל ממש.

שלום, הריח יכול להיות בגלל הירידה במשקל וחוסר אכילה נכונה. אני מציע שתגיע לייעוץ פסיכיאטרי בהקדם

18/01/2019 | 17:21 | מאת: אסף

שבת שלום דוקטור דיברתי עם הרופאה ואחרי בדיקות דם התברר שיש לי סוכרת ואמרה שבגלל שעד הכשיו בגלל שלא ידעתי לא היתי מאוזן.ואחרי שנה אני ירגיש אחרת יכול להיות שזה נבא מיזה דוקטור מסוכרת יש מצב שריח הגוף החריף לפעמים כמו גז או אציטון יכול לנבוע מיזה

06/01/2021 | 06:49 | מאת: גם לי זה קורה כעת

האם פתרת את סוגיית הריח?

25/07/2021 | 22:47 | מאת: אנונימית

גם אני סובלת מזה שנים

25/09/2023 | 17:51 | מאת: אסף

כן תודה רבה הרבה מים כל יום. ריצות באופן יום יומי כדי להוציא תביעה המלאה בחיידקים.. אוכל בריא נטול שומן ללא תבלינים. שינה טובה אשמח לייעץ לך בכל מה שתרצי את לא לבד אני כאן איתך

07/10/2023 | 20:19 | מאת: בסמה

יש לי ריח גוף כמו גז אני סובלת מזה שנים . מה הטיפול לבעיה הזו ? איך משנה את הריח הזה ?

מנהל פורום רפואת ילדים