חום קבוע? מחלה ויראלית? חיסון?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/03/2018 | 09:29 | מאת: אמא מודאגת מאוד

שלום דר', הבת שלי, בת 1.2, הייתה בשבוע שעבר עם חום 37.6 שיעול קל והתנהגות חולי (בכי, ידיים וכו'). הרופאה מצאה דלקת באוזן אחת והקטנה קיבלה אנטיביוטיקה (מוקסיפן פורטה) ל-7 ימים. החום המשיך לנוע בין 36.9-37.3 כיומיים. ביום חמישי האחרון היא עשתה חיסון פרבנר ומחומשת בצהריים ומהערב הייתה עצבנית, בכתה, העלתה חום ל-38. כל התופעות נמשכו בשישי ובשבת הייתה הטבה. הבעיה היא שהילדה עדיין עם חום גוף בבוקר של עד 37 מעלות ובערב של עד 37.3. כמו כן, הילדה יותר עייפה מהרגיל, יותר רוצה ידיים ויותר דורשת תשומת לב. היום חזרנו לרופאה ובבדיקה הכל נקי וגם הדלקת באוזן עברה ולטענתה לילדה אין כלום ולתת לה להתואשש. מה אתה חושב? אני מאוד מאוד מאוד מודאגת מזה שהחום גוף שלה לא 36.6 כמו בעבר. זה יכול להעיד על מחלה יותר מורכבת? אני לחוצה נורא. מבחינת האוכל היא אוכלת דיי רגיל וישנה לילה שלם כרגיל. תודה רבה,

שלום, זה יכול להיות כתוצאה מהחיסון וזה לא נחשב חום גבוה.זה יחלוף

שלום, קרוב לודאי שמדובר בתגובה לחיסון וזה בהחלט סביר. סבלנות וזה יעבור

מנהל פורום רפואת ילדים