ילד בן 3.5 כל דקה רוצה להשתין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/03/2018 | 17:14 | מאת: רגי

שלום! בן שלי לפני שבוע פתאום התחיל להשתין ממש כל דקה. ישן כל לילה, בבוקר משתין הרבה כרגיל ואחרי זה יכול לעשות פיפי כמאת כל דקה אז יוצא לו טיפות לפעמים יש הפוגה, הוא לא שותה הרבה, ברקע יש עצירות. עשינו בדיקת שתן כללי וגם תרבית שיצאו תקינים. חשבתי אולי ככה הוא רוצה תשומת לב, אבל גם בגן אותו דבר, ורואים שזה מפריע לו ומעצבן, עומר שלא כואב לו. מה אפשר לעשות עם זה, איזה בדיקות נוספות לעבור? תודה מראש.

שלום, זה יכול להיות מלחץ של צואה שלוחצת על שלפוחית השתן. כתוצאה מהעצירות זה יכול להיות

מנהל פורום רפואת ילדים