חום בתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/03/2018 | 01:31 | מאת: מאור כהן

שלום רב בני בן חצי שנה, הוא בחודש האחרון סובל מחום כמה ימים ואז נעלם ושוב חוזר. החום נע סביב - 38.8 מעלות לאחר יומיים שלושה נעלם וחוזר שוב אחרי מספר ימים פרט לזה אין תופעות נוספות ללא פריחה ללא ירידה בתיאבון. רופא הילדים שבדק את הילד אמר שאלו מחלות חום וירליות, בנוסף בוצעה בדיקת דם וספירת דם ללא ממצאים מיוחדים מה עוד ניתן לבדוק?

שלום, אני מסכים עם רופא הילדים שלכם ואין מקום לבירור נוסף. ניתן לחזק לו את התפקוד של מערכת החיסון ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ובכך להפסיק את התחלואה הזאת.

מנהל פורום רפואת ילדים