חוסר תאבון כבר כמה חודשים לא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/03/2018 | 07:50 | מאת: קטי

אני מחפשת מומחה שכן מוכן לבדוק לעומק מה בעיה של ילדה שלי שבגיל חצי שנה מתוקן שוקלת 5800 יותר100 מל לא מוכנה לאוכול וזה כל 5 שעות ביוזמה שלי ולפעמים צריך גם על זה להלחם . לפני זה כן אכלה מאה כל 3 שעות . אנחנו מטופלים בftt . אבל שום התקדמות עדין לבד היא לא מביאה רצון לאוכל מטופלת בנוטרילון אי אר ולוסק 8 מג ביום סובלת מריפלוקס ו הכעות . אשמח על המלצה לאיזה מומחה לפנות שיעזרו לילדה שלי

שלום, כפי שהבנת הילדה סובלת מרפלוקס ולכן אינה רוצה לאכול. הטיפול שאתם נותנים כנראה לא מספק. אני מטפל בבעיה בעזרת טיפול הומיאופתי שבמרבית המקרים פותר את הבעיה. אשמח לעזור גם לכם

מנהל פורום רפואת ילדים