עיכוב בגדילה ילד בן שנה ו10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/03/2018 | 21:05 | מאת: ספיר

שלום הבן שלי בן 1.10 מאוד נמוך ורזה לגילו נמצא במעקב FTT מאז הלידה שלו. בנוסף יש עיכוב התפתחותי. נשלחנו להרבה בדיקות ורופאים מומחים אך לא נמצא משהו. בבדיקות שתן נמצא חלבון בשתן וגם בבדיקת דם יצא שקיעת דם לא תקינה. הרופאת ילדים מאוד מודאגת מהתוצאות אך דרך קופת החולים לקבוע תורים לכל סוג מומחה או בדיקה לוקח זמן. יש גורם כלשהו (רופא מומחה, מרפאה מסוימת, בית חולים) בו ניתן לעשות את הברור של המצב מתחילתו עד סופו מאוד מבולבלת ומודאגת ולא יודעת לאיזה גורם לפנות. אודה לעזרה

שלום, את יכולה להגיע למרפ]אות חוץ בבית החולים ושם תוכלו להבדק ע"י רופאים מומחים תוך זמן קצר. במידה ולא תקבלו טופסי 17 העלות על בדיקת רופא היא כ 150 שח

05/03/2018 | 15:02 | מאת: ספיר

למי בדיוק אני צריכה לקבוע תור? הייתי מספר פעמים במרפאות חוץ למספר רופאחם בזמנים שונים שבניהם לא הייתה תקשורת לגבי ממצאים. ואני רוצה אם קיים דבר כזה שמומחים מספר תחומים יראו אותו במקביל ויתנו ייעוץ

מנהל פורום רפואת ילדים