גזים וכאבי בטן בגיל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/02/2018 | 10:37 | מאת: לינה

תינוקת בת 5 וחצי חודשים סובלת מגזים מגיל צעיר (7 ימים). עד היום הילדה סובלת מכאבי בטן הבאים לידי ביטוי בהתפתלויות ועיוותים, בכי וצרחות פתאומיות, הקלה לאחר קקי ופוקים, קולות ורעשים מהבטן. עשינו בדיקות צואה שיצאו תקינות והרופא לא מצא משהו חריג אך המצב מרגיש כלא תקין. איזה בדיקות ניתן לדרוש? מה יכולה להיות הבעיה? כמו כן לוקחת פרוביוטיקה מזה חודשיים

13/02/2018 | 10:40 | מאת: לינה

וטעימות התחלנו רק השבוע אבל לא היה שינוי בעקבות זה

שלום, לא צריך כל בדיקות נוספות. זה יחלוף עם הזמן.צריך עוד סבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים