שאלה לגבי מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/02/2018 | 20:49 | מאת: אולגה

שלוםץ בני בן ה10 ,ילד בריא בדרך כלל,ספורטאי ,בתקופת החורף סובל מדלקות חוזרות בגרון בתדירות גבוהה-לעיתים חיידקית ולעיתים ויראלית. ניסיתי לתת לו סמבוקול וחיזוקית במטרה למנוע חזרת המחלה אך ללא הצלחה. האם יש תכשיר כלשהו שאתה ממליץ על מנת לחזק מערכת החיסון בחורף? בדיקות הדם שלו תקינות. מה אתה חושב על מתן טבליות כורכום לילדים? אולי משהו אחר? תודה

שלום, אני נותן למקרים האלה טיפול הומיאופתי שמחזק את התנגודת החיסונית שלהם. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים