תינוקת לא רגועה כשהיא ערנית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/02/2018 | 14:46 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת חודשיים, היא אוכלת טוב, עולה במשקל וגם התחילה לשון בלילה כמה שעות ברצף הבעיה היא עם השעות שהיא ערנית בהן, כל עוד היא ערה היא לא רגועה, בוכה וצורחת למרות שהיא לא רעבה והחיתול נקי, בהתחלה חשבתי שזה בגלל גזים אבל האם ייתכן שגזים הם במרבית השעות שבהם היא ערה, היא נרגעת רק אם מרימים אותה או שמשכיבים אותה בחיק, לא יודעת מה לעשות איתה, לפעמים אני מיואשת ולא יכולה לדמיין שהמצב הזה יימשך עוד כמה חודשים אני מאוד מותשת ולפעמים עוזבת אותה בוכה במיטה אבל היא תמשיך בבכי שעות בלי שתרדם, עוד חודש אני חוזרת לעבודה ולא נראה לי שבמשפחתון מקבלים תינוקות בכיינים כל הזמן!! אציין שהיא נזנת מהפורמולה של a.r עקבת פליטות נוראיות שהיו לה ויש לה יציאות רכות בצבע צהוב ולפעמים קשות בצבע צהוב וירוק ביחד והיא כן מקבלת ברזל, אשמח לקבל כיוון מה לעשות על מנת להרגיע אותה

שלום, היא סובלת מרפלוקס והפליטות הינן רק חלק מהעניין. אני מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים שעוזר במרבחת המקרים ומפסיק את האי שקט הנוראי הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים