תסמינים לאוטיזם אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/02/2018 | 22:56 | מאת: מומי

שלום. בני בן השנה וחודש ילד שמח חייכן,יוצר קשר עין מצויין,אוכל טוב,יודע ללכת לבדו,נמצא במסגרת של גן פרטי כ3 חודשים, יודע לשחק לבד אך לפעמים כואס וזורק דברים, הילד לא תמיד מגיב לשמו או לרעשים מסביבו (בבדיקת אוזנים אצל אאג בכל תקין) לא עושה ביי ביי, ולא כפיים,עדיין לא מדבר ברור רק עושה קולות של בא בא,דיי דיי,ולפעמים צועק בדרך כלל משמחה,הוא לא ישן כלכך טוב בלילות ודורש בקבוק בלילה, היו מספר פעמים בודדות שהוא הזיז את הראש ממש מהר שמאל וימינה וגם לפעמים ״דופק״ את הראש בקיר אבל זה די נדיר, אני יציין כי היינו הורים ״רעים״ ונתנו לילד לראות טלויזיה מגיל חצי שנה די הרבה שעות ביום ואז הפסקנו לו לגמרי כשבועיים, עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ויש המון סימנים לאוטיזם ואנחנו מאוד חוששים, ההריון והלידה היו תקינים לגמרי, השאלה היא האם הטלויזיה היא הגורם לדבר או שייש באמת סיבה לדאגה???

שלום, זה מוקדם מדי לאבחון של אוטיזם והטלביזיה לא גרמה לכל נזק. כל מה שציינתם מתאים לגילו ועדין במסגרת הנורמה.אם אתם לא רגועים אתם יכולים לגשת לרופא ולבקש בדיקה התפתחותית

מנהל פורום רפואת ילדים