ילד בן 10 -נפילה במהלך נמשחק וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2018 | 11:57 | מאת: נינה

שלום,בני בן 10 בריא בדרך כלל ,נפל היום על הצד האחורי של הראש כאשר החליק בזמן משחק כדורגל.אך התלונן על הכאבי ראש באיזור המצח. הכאבים פחתו,ללא איבוד הכרה,ללא תלונות על טשטוש ראיה. התור לרופא ילדים נקבע לעוד 3 ימים. שתי שאלות: -האם יש צורך לפנות בדחיפות למיון אם המצב יישאר כמתואר ללא הופעת סימפטומים חדשים" -מדוע למרות הנפילה על הראש מאחורה,הוא מתלונן על הכאבים באיזור המצח ועד כמה זה מסוכן?

שלום, אם לא היה איבוד הכרה או הקאות אין צורך להגיע לרופא וזה יחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים