נזלת ושיעול לתינוקת פחות מחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/01/2018 | 12:15 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת חודש ו20 ימים, בגיל 6 שבועות היה לה חום ואושפזה בבית החולים למשך יומיים והתברר שהחום בגלל מחלה ויראלית, מאז שהחום עלה היא סובלת מנזלת ושיעול במיוחד בזמן ההאכלה, עברה צילום חזה בבית החולים והיה תקין, החום כבר עבר אבל הנזלת ושיעול לא עוברים ואף שומעים חירחורים בזמן הנשימה, מאוד קשה לי לראות אותה כך לא משתפרת רופא הילדים המליץ על תרסיס מי ומלח 7 פעמים ביום ואנחנו על זה מ3 ימים ועדיין אין שום שיפור, היא שוכבת ב30 מעלות, משתמשת לה במשאבת אף ומי המלח והמצב אותו דבר, האם יש משהוא נוסף שאני יכולה לעשות תודה

שלום, בגיל הזה לא ניתן לעשות מעבר לזה. זה יחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים