הקאות בלילה נשנות תינוק בן 7חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2018 | 10:06 | מאת: דנה

שלום רב, הילד שלי בן 7חודשים מזה חמישה ימים הוא מקיא בכל לילה (פעם אחת)...זה תמיד מלווה בבכי קצת לפני ועוד לפני שאני מגיעה להרגיע אותו הוא מתחיל להקיא (כמות גדולה). הילד חיוני במהלך היום לפעמים עם תאבון לפעמים פחות.... הצואה משתנה יש ימים שלעיתים תכופות ורך מאוד ויש פחות. לא מצליחה להצביע על משהו ממשי.... רק רואה שהוא באי שקט בשעות הלילה זה החל מחצות ....הפוגה(שבה בדרכ אני נותנת בקבוק להרגיע כי הוא נראה רעב)ואחכ מקיא בין2-4.... אודה מאוד לעזרה והכוונה

שלום, חשוב שרופא יבדוק את הילד. זה יכול להיות כחלק ממחלה וירלית כלשהי אך ייעוץ שלי אינו תחליף לבדיקה

מנהל פורום רפואת ילדים