שיעול לילדה כול חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/12/2017 | 21:13 | מאת: לימורי

היי בתי בת 5 שנים לפני חודש היה שיעול של חודש הילדה בטיפול קבועה של אבקת סי וגולייר ומשאף כתום לפני חודש צילום ראות תקין היה חשד לשעות ונתן אנביוטיקה אזניל התשובה חזרה תקין מלקיחת האנביוטיקה לאחר שבוע פסק השיעול אתמול הילדה חזרה מצוננת מהגן והיום התחיל שיעולים לא יודעת כבר מה לעשות אפילו טיפול מונע לא עוזר רק לאחר לקיחת אנביוטיקה בשבוע עובר אז מה כול חודש נצטרך אנביוטיקה מה אתה ממליץ לי האים זה אסמה אין קוצר נשימה

שלום, במקרים אלה אני ממליץ על טיפול הומיאופתי לחיזוק המערכת החיסונית וכן לטיפול מונע בשיעול. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים