שלשולים מתמשכים וריח חריף בצואה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2017 | 23:34 | מאת: שרה

שלום, בני בן השנה וחצי סובל כבר תקופה ממושכת משלשולים. בעצת הרופאה החלטנו להוריד מוצרי חלב.הדבר הואיל במקצת אך בני עדיין משלשל ויש ריח חריף בצואה. אציין כי האחות בטיפת חלב טענה שיש שבירת אחוזונים היה בגובה מעל האחוזון וכעת הוא מתחת לאחוזון. מה עלי לעשות מדוע הוא עדיין ממשיך לשלשל ?אני חוששת מאוד להתפתחותו התקינה

שלום, תנו לו פרוביוטיקה באבקה לילדים וזה ישפר את המצב.

19/12/2017 | 20:44 | מאת: שרה

אני מביאה לו ביו גאיה פרוביוטיקה 5 טיפות ביום ואין שיפור. האם זה יכול להיות שיש לילד קרוהן? לש לציין כי אחות של בעלי חולה בקרוהן

מנהל פורום רפואת ילדים