חבלה בשפה העליונה בבקשה תכנסו אני עוד שנייה בוכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2017 | 22:33 | מאת: עומרי תורגמן

לפני שנה נחבלתי בשפה כתוצאה ממכהחזקה מאוד לאחר יום השפה שלי הייתה נפוחה מאוד מאוד ואחרי שבוע ירד קצת הנפיחות עכשיו אחרי שנה וחצי השפה עדיין נפוחה לא ירד ב 100 אחוז ו וצר מין עיוות כזה בשפה גם יום אחרי המכה לא שמתי קרח הייתי בבריכה. עכשיו אני נורא עצוב הלכתי לרופא והוא אמר לי ללכת לפלסטיקאי אבל אני בן 13 מה פלסטיקאי יכול לעשות ? בבקשה תענו לי אני כבר עומד לבכות

שלום, צריך שרופא יראה את הממצא ויגיד מה לעשות. פלסטיקאי יכול לתת לך חוות דעת אם צריך בכלל לעשות משהו. קרוב לודאי שלא צריך לעשות דבר

27/11/2017 | 14:35 | מאת: עומרי תורגמן

אבל אני לא רוצה שישאר לי המכה הזאת זה מגעיל ומעוות את הפנים נתנו לי תור לפסטליקאי אבל זה יוכל אי פעם לחזור למצב הקודם שלו? זה כתוצאה ממכ חזקה מאוד באותו היום כל השפה הייתה נפוחה והיה לי שטפי דם נוראים האם זה יכול לחזור לקדמותו?

מנהל פורום רפואת ילדים