תינוקת צורחת בכל יציאה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2017 | 11:36 | מאת: יעל

שלום, ביתי בת חודש. מאז שחזרנו מבית החולים , כל יציאה שלה מלווה בצרחות ובכי היסטרי. יש לה בדרך כלל יציאה אחת ביום בממוצע והיציאות הן נוזליות. היא ניזונה מתמל - סימילאק קומפורט. היא סובלת מגזים אבל הבכי במקרה של יציאה הוא אחר, יותר היסטרי וקשה לה להירגע. האם זה נורמלי שכל יציאה מלווה בכזה סבל? יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש ;)

שלום, יתכן ויש לה פיסורה קטנה שמכאיבה לה וזה אופייני לגיל הזה. בכל מקרה אין משהו מיוחד לעשות.

מנהל פורום רפואת ילדים