מכה חזקה בשורש היד הימנית לבן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/10/2017 | 03:12 | מאת: שרה

בני בן שנתיים וחצי קיבל מכה רצינית על ידו בכדור שעף במהירות.. המכה הייתה בחיבור התחתון בין עצם האולנה (נראה זה העצם) לבין כף היד (גב היד)- נראה לי איזור המכונה שורש היד. הוא בכה זמן רב, ידו נהייתה לאדומה מאוד במקום המכה וגם קצת נפוחה. אחרי כשעתיים נעלם האודם ונראה לי גם הנפיחות והילד חזר לפעילות שגרתית וגם משתמש בידו. אני עדיין בטרוואמה ומאוד לחוצה שנפגע לו עצם, שריר, עצב או משהו? במיוחד שבמשך שעתיים היד לא נראתה נורמאלית. מה לעשות? והאם ייתכן נזק לעתיד שלא נראה לעין עכשיו? תודה

שלום, אם חזר לתפקוד רגיל לא קרה לו כלום חוץ ממכה יבשה. להרגע במיידי

מנהל פורום רפואת ילדים