תדירות יציאות ...............

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2017 | 22:01 | מאת: שאלה

שלום רב בתי בת 8 חודשים,אוכלת בעיקר סימילאק אך גם מעט פירות,ירקות וגבינה.מצוננת מזה חודש מאז החלה גן. ב4 ימים האחרונים חלה עליה בתדירות היציאות בין 4-6 פעמים ביום לעיתים עם ריח חריף.ללא שילשול. האם עליה בתדירות היציאות תקינה או עלולה להעיד על בעיה? האם השינוי בריח הוא בשל המזון החדש? תודה....

שלום, כמות היציאות והצבע והריח מושפעים רבות מהכלכלה. כמובן שיתכן גם זיהום בוירוס או חיידק כלשהו. אם הילדה חשה בטוב אין צורך לעשות דבר. ניתן לתת לה פרוביוטיקה באבקה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים