שפתיים סגורות אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/09/2017 | 21:24 | מאת: עדי

הבת שלי בת 5 חודשים. מאז שהיא נולדה כבר הרבה רופאים בדקו לה את איזור הגניטליה ואמרו שהשפתיים שלה תקינות. פתאום רופאה אחרת בגיל 5 חודשים החליטה שהשפתיים שלה סגורות ונתנה לי משחה למרוח לה. האם זה הגיוני שפתאום השפתיים נסגרו או שכל הרופאים פספסו את זה? תודה רבה!

שלום, ברפואה הכל יכול להיות וגם יש מצב שהם נדבקו כתוצאה מכל המשחות ששמים לטיטול. אשמח לראות ואם צריך לפתוח את זה במרפאה. המשחה אינה מומלצת כיון שזה הורמונלי.

20/09/2017 | 11:07 | מאת: עדי

כיצד אני יכולה להראות לך את זה?

שלום, תתקשרי למרפאה שלי 03-7440888 ונתאם פגישה. בשמחה

מנהל פורום רפואת ילדים