שיער לבן בגיל ככ מוקדם האים יש לזה פתרון רפואי לדבר הנורא הזה ?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2017 | 00:12 | מאת: אוריה

נמאס לי לצבוע את השיער כל חודש מכיוון שאני יודעת שזה מלא כימיה... יש אפשרות כזאת או אחרת להפסיק גדילה של שיער לבן? יש לזה תרופה או משו בסגנון? אני רוצה לחזור לצבע המקורי שליי😢😢

שלום, לצערי אין לזה פתרון רפואי וזה גנטיקה. יש צבעים עם פחות כימיקלים ויותר חומרים טבעים. בכל מקרה חשוב שתרגישי טוב עם עצמך ולא תרגישי שקפצה עלייך זקנה או משהו כזה.

מנהל פורום רפואת ילדים