דחיית חיסונים ופיצולם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/08/2017 | 11:48 | מאת: אמא מתלבטת

שלום דר׳ שנהר, ביתי בת 6 חודשים, על הנקה מלאה, נמצאת איתי בבית עד ספטמבר. טרם קיבלה חיסון כלשהו מלבד ויטמין קיי בלידה (טיפות לפה). תמיד הרגיש לי שלחסן בגיל צעיר כל כך זה לא נכון. בכל מקרה, היא נכנסת למסגרת בספטמבר ולכן חשבתי להתחיל לחסן החודש. אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לפיצול החיסונים, כמה זמן כדאי לרווח בינהם? מתי כדאי, לדעתך, לתת את חיסוני גיל שנה? אני החלטתי לוותר על חיסון היפוטטיס בי, רוטה ופוליו מוחלש לעכשיו. מה דעתך? תודה!

שלום, ייעוץ חיסונים דורש זמן רב והסבר מפורט לגבי כל חיסון וחיסון. ניתן לקבל ייעוץ שכזה במרפאה שלי.אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים