נפילה מהמיטה ורגשות אשם נוראיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/08/2017 | 07:49 | מאת: רגשות אשם

הבוקר נרדמתי כשהתינוקת שלי, בת חצי שנה, איתי על המיטה, היא זחלה ונפלה ממנה, עוצמת הנפילה נבלמה על ידי המיטת עץ שלה שהייתה צמודה למיטה שלי והיא הייתה על הבטן כשהרמתי אותה, לא ראיתי סימני חבלת ראש, היא בכתה 20 שניות, בלי דמעות, נרגעה והמשיכה לשחק ולהתנהג כרגיל. אני התמלאתי רגשות אשם, איזו מין אמא אני שמפספסת ככה עם התינוקת שלה. רני מרגישה פשוט נורא, זה לא מניח לי וכמה שנזהרתי איתה בכל דבר הכל קטן, בסוף גם לי זה קרה. נורא נורא נורא. איך מתמודדים עם זה? ואני יודעת שכשתגדל יהיו לה נפילות נוספות אך זה לא מרפה ממני לשנייה. לא סיפרתי לאף אחד על כך, אני מפחדת מהביקורת שאקבל ובצדק ולכן אני שותקת ושומרת לעצמי.

שלום, להרגע במיידי !!! מכל דבר לומדים ואכן למדת שזה יכול לקרות גם לך. פשוט להזהר יותר בהמשך. את עייפה וזה טבעי והמקום של הילדה הוא במיטה שלה ולא במיטה של ההורים.

07/08/2017 | 19:52 | מאת: תודה דר׳

תודה רבה

מנהל פורום רפואת ילדים