בלוטה בצוואר מצד ימין ילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2017 | 18:08 | מאת: לין

שלום. לבני בן השנתיים ו-7 חודשים יש בלוטה בצוואר מצד ימין (צירפתי תמונה). הבלוטה קיימת אצלו כבר בערך שנה וחצי והיא לא נעלמת היא בצבע העור ולעיתים גם מאדימה. רופאת משפחה ראתה את הבלוטה ואמרה שזה תגובה אלרגית ולא להתייחס. אני עדיין לא שקטה עם זה כי זה לפעמים נהיה אדום ולכן צירפתי תמונה אשמח לתגובה.

שלום, תמונה לא מספקת ויש לבדוק ולמשש את הבלוטה. אשמח לעזור ולבדוק.

28/07/2017 | 16:18 | מאת: לין

אם אני רוצה חוות דעת שנייה חוץ מהרופאת משפחה שלו אני צריכה להגיע לרופא עור או שזה לא קשור?

מנהל פורום רפואת ילדים