בעייה בבליעה (?) אצל בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/06/2017 | 13:06 | מאת: אם

שלום, תינוקת עד גיל חודש ינקה יפה. יום בהיר אחד התחילו גרפסים נוראים והשתנקויות. היה בלתי אפשרי להניק (5 דק אחרי תחילת הנקה התחילה לצרוח ולסרב להמשיך), מספר יועצת הנקה אישרו שהתנוחה החיבור וכו בסדר ולא הצליחו לעזור. עברנו לבקבוק (שאוב), בהתחלה הייתה אוכלת בסדר, אך עם הזמן זה מתדרדר והגרפסים נהיו עוד יותר קשים ועוד יותר קשה להאכיל בבקבוק (ניסינו את כל הסוגים). כעת היא בת חצי שנה. ככול שהיא רעבה יותר כך יותר קשה להאכיל אותה.. היא כנראה בולעת מהר לא טוב ומשתנקת. גסטרו שראה אותה אמר שמאחר ועולה במשקל "זה לא מעניין". אך הבעיה הולכת ומחמירה (כל פעם באופן פתאומי נהיה עוד יותר קשה באופן משמעותי). זה מאוד מקשה עלינו ובקרוב תהיה במשפחתון ושם בטח שלא יוציאו לה חצי שעה כל פעם גרפסים. ממה יכולה להיות הבעיה? מי הכתובת רופא אף אוזן גרון? יש רופא מומלץ שמומחה במיוחד בבעיות בליעה בתינוקות?

שלום, אן לה כל בעית בליעה. יש לה רפלוקס שגורם לצרחות ולהפסקת האכילה ולגרפסים. ניתן לעזור ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים