זיעת יתר אצל ילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/06/2017 | 12:08 | מאת: LYUD

שלום רב, יש לי ילד, בן 9 מאז ומתמיד סובל מזיעת יתר באזור הראש. מספיק שנמצא בחוץ מספר דקות גם ללא פעילות גופנית ומתחיל להזיע באזור של השיער עד כדי טפטוף, כמו כן מיד מזיע גם באזור האף והמצח. אני יודעת שמציקים לו בגלל זה הילדים בבית ספר וגם הוא מרגיש אי נוחות בגלל הרטיבות יתר שהוא חש בזמן האירוע. האם יש מה לעשות בגילו? למי ניתן לפנות? היינו אצל רופא משפחה , הם אמרו שמבחינתם זאת לא בעיה...אבל זאת באמת בעיה שמציקה מאוד לבן שלי!!!! תודה מראש.

שלום, לצערי לא ניתן לעשות הרבה לפתרון הבעיה. יתכן וניתן לעזור בטיפול ע"י דיקור או הומיאופתיה אבל לא ניתן להתחייב לתוצאות.

מנהל פורום רפואת ילדים