שינה עם ידיים למעלה........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/06/2017 | 00:00 | מאת: שוש

שלום רב, אני בת 40. מידי בוקר כשאני מתעוררת אני מגלה שהידיים שלי היו מאוד למעלה בזמן השינה. התנוחה מאוד לא נוחה אולם עם שינה עמוקה אינני מרגישה באי הנוחות הזו. וכאשר אני קמה יש לי כאב מאוד חזק בכתפיים. מה יכולה להיות הסיבה לשינה בתנוחה הזו בקרב מבוגרים? האם זה יכול להיות בגלל זרימת דם לא תקינה? תודה מראש.

שלום, ממש לא. כנראה שזה יותר נוח לך או עניין של הרגל. אין בכך כל בעיה.

06/04/2022 | 21:16 | מאת: טל

גם לי קורה אותו הדבר , בבדיקה אצל אורטופד , התפתחה דלקת בסיבוב הכתף , רק בגלל השינה עם הידיים למעלה , אותו כאב חד כשאני ישנה עם הידיים למעלה , אפילו מהווה לי בעיה בלעשות ספורט :-( יש עצה לזה?

06/04/2022 | 21:17 | מאת: טל

הכוונה , אם מותר לאמץ את הכתף בכאב?

מנהל פורום רפואת ילדים