שיעול טורדני ילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/05/2017 | 21:03 | מאת: מיכאלה

שלום רב בני בן 7. משתעל שיעול נבחני כבר כחודש וחצי. השיעול יבש כמו נביחת כלב. תמיד במהלך היום ,אף פעם לא בלילה. הוא יודע לחקות את השיעול באופן מדויק. כשמעירים לו משתעל שוב ושוב. מה עושים?זה יכול להיות משהו רפואי? אני מודאגת אומרת לעצמי שזה יעבור ואז אני מרגישה שאני מזניחה משהו. מה עושים??

שלום, כיון שזה לא בלילה זה בהחלט יכול להיות משהו כמו טיק עצבני ולראייה הוא עושה את זה גם בכוונה. הניחו לו ואל תעירו לו וזה יחלוף. כנראה שזה לא משהו גופני אלא יותר נפשי.

מנהל פורום רפואת ילדים