דימום מהאף אצל פעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/05/2017 | 00:22 | מאת: דימום מהאף כשיש חום בעיקר בזמן שינה

שלום , הפעוט שלי בן שנתיים מדמם מהאף בעיקר כשיש חום או מחלה ויראלית וזה לרוב קורה בזמן שינה . הילד במעקב אצל רופא א.א.ג אך משום מה לא מבינים מדוע הוא מדמם?וטעונים שייתכן שזו אלרגיה .עליי לציין שהוא עבר ניתוח למרפס קדמי סגור (פרונטלי) כשהיה בן 3 חודשים . האם יש קשר בין הדברים ? בבקשה ענו לי בהקדם אני ממש מפוחדת ודואגת

שלום, אין קשר בין הדברים. הדימום נובע מהחום או היובש וזה שבירות של הנימים הקטנות. לא להתרגש וזה חולף עם הזמן.

מנהל פורום רפואת ילדים