משיכת שיער אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/05/2017 | 20:41 | מאת: מיכל

בתי בת 1.5 שנים משחקת ותולשת את השיער לצורך הרגעה ובעיקר כשעייפה. כל הנסיונות שלי לייצר תחליף מרגיע כמו ליטופים, בגדים או בובות למיניהם לא פתרו את הבעיה. כרגע נוצר מצב של התקרחות בחצי ראש וכעת היא עוברת לתלישת השיער בצד השני... השאלה שלי האם גזירת השיער תעזור לי בהעברת הצורך לבובה או חפץ אחר שהוא לא השיער או שהדבר יגרום ליותר תסכול אצלה?

שלום, תופעה מוכרת ואכן לא נחמדה. קיצור השיער בהחלט יכול לעזור.לרוב זאת תופעה שחולפת עם הגיל ואינה נמשכת לאורך שנים.

מנהל פורום רפואת ילדים