פה פתוח ולשון מעט בחוץ לילד בן 4.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/05/2017 | 07:02 | מאת: שלומי

שלום ד"ר הבן שלי עבר לפני כשנתיים וחצי ניתוח להסרת שקד שלישי, שקדים והכנסת כפתורים לאוזניים. כיום הוא בן 4.5 ועדיין "סובל" מפה פתוח ולשון שקצת יוצאת החוצה (ללא ריור) בעיקר בפעילויות סטטיות כגון צפייה בטלוויזיה. ניסינו כל מיני "תרגילים" על מנת לאמן את השרירים שמסביב לפה אך זה לא עזר. האם יש עוד דרכים פרקטיות לטפל בנושא? תודה

שלום, חייבים לברר שאין לו צמיחה מחודשת של רקמה במקום שהיה השקד השלישי. יתכן ועדיין הוא נושם עם פה פתוח.

09/05/2017 | 18:36 | מאת: שלומי

אין לו נזלת תמידית או הפרעות נשימה/נחירות בשינה. זה נראה כמו רפיון שרירים

מנהל פורום רפואת ילדים