בעייה אלרגית לאוכל מסוים..g6pd

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/05/2017 | 21:29 | מאת: עמאש

שלום יש לי ילד בן 8 שנים.... לפני כשנה התגלה שהילד סובל מ g6pd...לאחר שקיבל התקף חריף בירידת רמת ההמוגלובין בדם ....שהתברר לפי הרופאים שהילד נטל פול וגרם לו להתקף הזה ורק אז ידענו שהילדי אלרגי לסוג מאכל זה... השאלה : הילד כל תקופה של חודשיים שלוש נהיה חיוור וחלש ..אני ניגש איתו לרופא המשפחה בודק אותו ולילד אין דלת גרון או אוזן או חום ...אבל הילד נראה לי באמת חיוור ..הרופא מסביר לי אולי זה ווירוס שיעבור ואין מה לעשות קורה להרבה ילדים... אישית אני לא מסתפק בתשובה הזו כשאני מביט בפנים של הילד שלי... אשמח להצעתך דר'...מה עלייי לעשות? בדיקות דם שבוצעו מעידות שהכל תקין לפי רופא המשפחה...

שלום, אם בדיקות הדם תקינות והבדיקה הגופנית תקינה הרי שבהחלט יתכן וזאת מחלה וירלית חולפת.

מנהל פורום רפואת ילדים