הזיות עקב חום ילד בן 12.6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/05/2017 | 01:28 | מאת: אור

שלום. בני בן 12.6 בריא בד"כ. סובל כ 3 ימים מחום. בלילות מתעורר עם הזיות ומתקשה להרדם שוב. היה אצל רופא שנתן אנטיביוטיקה ומשטח גרון. (נמסר ביום חמישי למוקד מכבי) ותשובה תתקבל ביום ראשון. סובל מכאבי גרון ואף שקד נפוח בצד אחד (בגיל צעיר יותר עבר ניתוח הסרת שקדים) מטופל באנטיביוטיקה כדורי מציצה ואופטלגין להורדת חום. החשש הגדול שלי כרגע זה ההזיות והחום שלא יורד כבר 3 ימים.

שלום, החום אינו מחה אלא תסמין. הזיות מחום נפוצות במיוחד בחום גבוה. הקפידו לתת לא כל 4-5 שעות להורדת חום ולא יהיו הזיות.

מנהל פורום רפואת ילדים