שאלה לרופא לגבי בתי בת 4 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/05/2017 | 16:17 | מאת: חני

היי בתי בת 4 וחצי היא כול החורף סבלה משיעולים והרופא נתן לה בדיקורט ואבקת סינוגלייר מיום ראשון יש לילדה חום וביום רבעי החום ירד והתחילה להשתעל ונזלת ביום חמישי שוב עלה החום 39.9 שיעול ונזלת נבדקה אצל הרופאה נלקח משטח גרון קצת אדום שאלתי מה זה החום הולך בא ושיעול ונזלת מתי עובר שיש התקררות ומה מומלץ לשיעול

שלום, קרוב לודאי מדובר במחלה וירלית. הדיעול נובע מהנזלת שיורדת לה לראות ומגרה לשיעול. ניתן לרכוש סירופ להקלה על השיעול בכל סופרפארם.

מנהל פורום רפואת ילדים