התנהגות בזמן אכילה - סגירת עיניים עם הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/04/2017 | 15:01 | מאת: אלונה

שלום, התינוק שלי בן 4.5 חודשים. בזמן שאני מאכילה אותו הוא שם את הידיים על הראש או העיניים, וממש מכסה את העיניים. לא מוכן להוריד את הידיים. אציין כי ביתר הזמן הוא לא עושה את זה (אלא אם הוא בהתקפת רעב אז הוא תופס בעצבנות ובכי כל חלק בפניו) האם זה נורמלי שהוא מכסה את העיניים ככה, ואם כן באיזה שלב זה אמור לעבור ( אני אמא טרייה והכל חדש לי)

שלום, זה לא נשמע כבעיה ואני לא רואה כל בעיה בזה. כנראה שכך נוח לו.

מנהל פורום רפואת ילדים