איוושה בלב וצילום חזה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2017 | 23:05 | מאת: אביטל

הייי דר שלום רב! יש לי 2 שאלות ב2 תחומים שונים.. בני בן שנתיים שמעו אצלו איוושה 3/6 והרופאה אמרה שהיו שומעת כמו קליק כזה בלב.. מחכים לאקו לב. ובטופס שקיבלנו זימון הבית מסתבר שבקשו לעשות לו צילום חזה.. האם חייב לעשות את הצילום חזה?? אני לא רוצה לחשוף אותו לקרינה.. 2. בנוסף יש לבני גם פוליפ באף ולפני טרום ניתוח בקשו מאתנו לעשןת צילום צד צווארי וגם כאן נשאלת השאלה האם חייב לבצע את הצילום עם הקרינה? הבדיקה עם הסיב האופטי היא לא אינדקציה מספיק טובה?? תןדה רבה רבה!

שלום, אינני יודע מה הסיבה שהזמינו צילום חזה אך היום בטכניקה חדישה כמות הקרינה הינה מעטה ביותר. צריך לשאול את הרופא מדוע הוזמן צילום. לגבי הפוליפ בהחלט בדיקת סיב אופטי מספיקה וניתן גם לטפל בבעיה ע"י טיפול ברפואה הומאיופתית מבלי להגיע לניתוח כלל.

מנהל פורום רפואת ילדים