נחירות / קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/04/2017 | 14:20 | מאת: בני

שלום , בני הקטן בן 1.4 לפני שבועיים וחצי התחיל לו בלילה נחירות קשות על סף חנק ואז הוא מתעורר בבכי (לפני זה היה נושם רגיל בלילה), במהלך הלילה מתעורר הרבה . לאורך היום סובל מנזלת רבה . הלכנו לרופא מומחה (שגם מנתח) והוא אמר שכרגע לא ניתן לעשות כלום ונתן לנו סירופ להקלה בנזלת . הבעיה שאנחנו ממש מפחדים בלילה מכיוון שהנחירות קשות מאוד ואנחנו מרגישים כאילו הוא נחנק . מה אפשר לעשות ? האם המצב מסוכן ?

שלום, קרוב לודאי שסובל מהגדלת שקד שלישי. ניתן לעזור ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים