שינה, הנקה ובהלה - שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/03/2017 | 06:41 | מאת: לי

שלום דר׳, יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי 2. היא לא עקבית בשינה שלה בכלל. יש ימים שבהם נרדמת בשמונה ומתחילה את הלילה שלה בקימה של פעם בשלוש ארבע שעות לאוכל ויש ימים שנרדמת רק באחת בלילה וקמה כל שעתיים. הטקס שינה הוא אותו טקס. יש לציין ששני התהליכים לא מלווים בבכי. האם זה תקין? 2. התינוקת החלה למצוץ אצבעות / לגעת עם הידיים כל הזמן בפנים / למשש אותי בזמן אכילה ואת האזור של הפטמה וכו׳. האם ככה הם מתחילים לגלות את הידיים? בטיפת חלב אמרו לי שזה עדיין מוקדם מדי! 3. יש ימים שבהם היא נבהלת המון, פוערת את העיניים ואת הידיים ויש ימים שבהם היא לא נבהלת בכלל. ממה זה נובע והאם תקין?

שלום, כל מה שתארת תקין לחלוטין. תינוקות בגיל הזה לא עיקביים בכלום. לא באוכל ולא בשינה וכל יום הוא אחר לחלוטין. שאר הדברים שתוארו תקינים ואינם מראים על בעיה כלשהי.

מנהל פורום רפואת ילדים