נשירת שיער בקרב ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/03/2017 | 19:30 | מאת: אמא1

בתי בת ה3 נולדה עם הרבה שיער. מאז חלקו נשר. בעיקר בחלק העליון של הקרקפת נשאר שיער הלידה (חלק) וארך ובחלקה התחתון של הקרקפת צמח שיער חדש ומתולתל. היא בת 3 וכבר פעם שנייה שלפני המקלחת כאשר אני מפזרת את שיערה אני מוצאת קבוצת שיער משיעור הלידה החלק שנשאה. קבוצת שיער בת 30 שיערות בערך. האם יש סיבה לדאגה? האם זה הגיוני ששיער הלידה לא נשר עד כה? בדקתי את הקרקפת ולא מופיעות קרחות חריגות. מלבד זאת, השיער שלה די די דליל... אך תמיד היה כזה... דליל וארוך

שלום, היא משלימה את החלפת השיער שלה. לא נראה שיש מקום לדאגה.

מנהל פורום רפואת ילדים