גזים עם ריח תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/03/2017 | 04:11 | מאת: שירלי

שלום, בני בן 3 חודשים, על הנקה מלאה. היה רגיל ליציאה כל יום. בשבועיים האחרונים התחילו יציאות כל 3 ימים ונראה שזה מציק לו ושהוא מנסה לעשות אך לא מצליח. בנוסף הוא מוציא המון גזים עם ריח, גם תוך כדי אוכל וגם כשהוא שוכב או בהחלפת חיתול. מה יכולה להיות הסיבה? ודבר נוסף- כשהוא אוכל הבטן שלו "מקרקרת" ואני שומעת הרבה פעילות בבטן. האם זה קשור? תודה רבה :)

שלום, אכן לא תמיד היציאות קבועות כמו שעון. אם עוברים יומיים ללא יציאה ונראה שהילד סובל ניתן לעזור לו ע"י נר גליצרין לתינוקות.

מנהל פורום רפואת ילדים