אדמומיות בפנים של תינוק בבקבוק של הערב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/02/2017 | 21:25 | מאת: שרון

ערב טוב, מזה כחודש הבן שלי, בן ה-8 חודשים מאדים בבקבוק של הערב. זאת אומרת בבקבוק שלפני השינה שאוכל הוא נהיה אדום בפנים. זה הבקבוק היחיד בו הוא נהיה אדום בפנים. אציין שהאדמומיות עוברת ברגע שהוא מסיים לאכול. ניסיתי להחליף את המטרנה בנוטרילון אך האדמומיות נשארת. רק בבקבוק של הלילה. האם זה יכולה להיות אלרגיה? או שזו התאמצות או עייפות אחרי מקלחת ולפני שנת בערב. אשמח להתייעצות תודה.

שלום, קרוב לודאי שיש לזה קשר אולי לחום או לעניין שזה לאחר מקלחת חמה. לא נראה שזה דורש בירור מיוחד.

מנהל פורום רפואת ילדים