חילבה להגברת חלב בהנקה וg6pd!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/02/2017 | 13:04 | מאת: הדר

שלום. בני בן 5 חודשים על הנקה מלאה... חזרתי לעבודה ואני שואבת פעמיים ביום כשאני עובדת כדי שיהיה חלב ליום למחרת. בשבוע האחרון הכמות ירדה משמעותית בשאיבות. מ250 סיסי בשאיבה לבקושי 60. התחלתי לקחת כדורי חילבה לפני יומיים (בנתיים אין שיפור) וקראתי פתאום שיש בעיה עם החוסר בg6pd שיש לתינוק שלי... האם זה מסוכן לו??? בחיים לא אמרו לי שאסור לו לצרוך חילבה! רק פול... חשוב לי לציין שביומיים האחרונים הוא לא עשה קקי ולדעתי גם כואבת לו הבטן.. האם קשור???

שלום, ממש לא קשור. אם תראי שהכמות יורדת אל תתנו לו לרעוב. תנו לו פורמולה. 5 חודשים על הנקה בהחלט מספקים ועשית את שלך.

מנהל פורום רפואת ילדים