כאבי צדדים מיואשת ולא רגועה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/02/2017 | 18:37 | מאת: ירדנה

שלום רב דר שנהר ביתי בת 8.5 בריאה לפני שבועיים התלוננה שכואב לה צד שמאל מתחת לבית החזה זה קרה בבית ספר לא ממכה זה עבר לה לאחר זמן אני לא הייתי רגועה ועשיתי לה אקג וצילום חזה הכל היה תקין בצילום חזה ראן אויר כלומר כנראה גזים שיש במעיים אוקי הדבר חלף הייתי גם אצל רופאי הילדים.שאמרו שהכל תקין ואין מה לעשות עם זה אחרי שבוע שוב התלוננה שכואב לה בצד שמאל מתחת לבית החזה זה הרגיש לה כמו מתיחה וגם זה חולף ולא חזר והיו לה עוד פעמיים כאלה וזהו הלכתי שוב לרופא ילדים שאמר שאין כלום והכל תקין ואולי זה שריר או עצם ושאני יעזוב את זה היום לקחתי לאורטופד שאמר שהכל תקין מבחינת אורטןפדיה ואין לו תדובה מה זה וזרק לי אולי יש לה אבנים בכליות ומאז אני לא רגועה היא סובלת מגזים אבל לא כל.הזמן אודה לעזרה ותשובה ממה הכאבים

שלום, בהחלט יתכן ומדובר בכאבי שרירים כמו השרירים שבין הצלעות. יכול להיות גם גזים. בכל מקרה הייתי משלים את הבירור ב US של הבטן. במידה וגם הוא תקין הניחו לה ולהרגע.

מנהל פורום רפואת ילדים