הפרשות לילדה בת 3 מה עושים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/01/2017 | 09:19 | מאת: חן

הבת שלי בת 3 ויש לה הפרשות מהנרתיק וריח כבר תקופה של כמה חודשים,נלקח משטח שיצא שלילי, וכבר ניסינו מספר משחות ואנטיביוטיקה פעם אחת שאכן עזרו אבל כמה ימים אחרי שהפסקנו הבעיה חזרה,היא לא מתלוננת על כאבים משם רק שלפעמיים שורף לה בטוסיק ובאמת קצת אדום לה אז שמה משחה ואז אין תלונות לתקופה. אני לא יודעת מה עוד לעשות הרופא שלה רוצה שהיא תחזור שוב למשטח, אני לא שוטפת אותה עם סבון שם ודואגת שתשב באמבטיה נטולת סבון . האם יש אפשרות לטיפול טבעי שיעזור? האם צריך ללכת לרופא אחר שמתמחה בנושא? אני ממש אובדת עצות.תודה מראש.

שלום, ראשית צריך לשלול תולעים שיכולים לגרום לבעיה. בנוסף לעשות US של האגן בחיפוש של גוף זר בנרתיק כמו קוביית משחק או נייר טואלט שנתקע שם וגורם לתופעה.

מנהל פורום רפואת ילדים