תינוק בן שנה עם פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/01/2017 | 18:21 | מאת: אסתי

שלום ד"ר, לבני בן השנה היה חום ביום שבת בצהריים עד ראשון בבוקר - הכי גבוה היה 38.9 והורדנו עם נובימול. ביום שני לא עלה החום שוב אך הופיעה פריחה על הטוסיק, בטן, גב ופנים. הפריחה נעלמת בלחיצה, היא די שטוחה וצבעה אדום ורוד. יש לציין כי הבן שלי מנוזל מאוד ומשתעל ומטופל באינהלציות . היום, רביעי, והפריחה עדין לא נעלמה.. היא כרגע מרוכזת בעיקר בלחיים וברגלים. אין חום, הילד חיוני אוכל כרגיל ומשחק. האם לקחת שוב לרופא? מתי הפריחה אמורה להעלם? ומה אמור להדליק לי נורה אדומה? תודה רבה.

שלום, זאת פריחה האופינית למחלות וירליות. לא צריך לרוץ לרופא והיא בשלבי החלמה.

מנהל פורום רפואת ילדים