פורמולת מזון לתינוקת בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/01/2017 | 17:32 | מאת: רינה

שלום,תינוקת בת 3 חודשים ניזונה מסימילאק אדוואנס פלוס, שוקלת 4350, נולדה במשקל 2400.אוכלת כל שעתיים או שלוש שעות לא יותר מ50 מ"ל. אחוזון 3. בשבוע האחרון אוכלת ממש מעט 30 מ"ל כל שעתיים ואם עברו 3 שעות לא תאכל יותר מ50 מ"ל בערך. אציין שהיא מצוננת מעט אין לה נזלת שיוצאת מהאף אבל חירורים באף רופא בדק ריאות אמר הכל תקין. האם להחליף לה פורמולת מזון ?או להתייעץ עם דיאטנית? תודה

שלום, את יכולה להעשיר את הפורמולה בקורנפלאואר שיוסיף לה עוד קלוריות.

מנהל פורום רפואת ילדים