עלייה לא מספקת המשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/01/2017 | 21:13 | מאת: מיכל

שלום, ביתי בת 6.5 חודשים ירדה מאוד באחוזונים המשקל והגובה. פעם אחרונה שנשקלה לפני חודשיים הייתה באחוזון 10 במשקל ו-50 בגובה וכעת היא אחוזון 3 עם משקל של 6 קג ו- 12 בגובה. היא ניזונה בעיקר מפורמולה בערך 700 מל ביום. ובנוסף מקבלת ארוחה אחת של פירות בערך 120 מל. את הארוחה של המוצקית התחלתי בערך לפני שבועיים ולפני כן רק טעימות. בנוסף יש לה ריבוי יציאות (בין שש לשמונה פעמים ביום). האם הסיבה לירידה במשקל עשויה להיות ריבוי יציאות והאם זה כתוצאה מאכילת המוצקים? ברצוני לציין שאנחנו חיים בארהב ופה הרופא לא התרגש מהעניין ואמר שהיא נראית חיונית ושההתפתחות שלה טובה (זוחלת על שש ונעמדת לבד) תודה

שלום, צריך לבדוק אם היא מקבלת מספיק קלוריות בכלכלה. נסו להעשיר את הפורמולה שהיא מקבלת בקורפלאואר שיעלה לה את כמות הקלוריות.

מנהל פורום רפואת ילדים