בדיקת bera חוזרת לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/01/2017 | 15:42 | מאת: נוני

שלום רב, ביתי בת החודשיים לא עברה בהצלחה בדיקת BERA בבית החולים , בגיל יומיים. לעניות דעתי היא שומעת מצויין היות ואני רואה אותה מגיבה היטב לצלילים בבית. זומנתי לבדיקה חוזרת בבית החולים, אך הם דורשים צום של 6 שעות לתינוקת, משהו שהוא בלתי אפשרי לדעתי... האם הצום הוא קריטי? האם ניתן לבצע את הבדיקה ללא צום כל כך ארוך לתינוקת בת יומה? תודה.

שלום, אינני יודע מדוע הצום. את יכולה לשאול אותם לסיבת הצום. לדעתי אין בו צורך אך חשוב לברר מדוע הם מבקשים זאת.

12/01/2017 | 15:39 | מאת: נוני

ד"ר שינהר שלום, הסיבה שמבקשים צום היא כיוון שהם נותנים סירופ לטשטוש על מנת שהתינוקת תישן במהלך הבדיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים